14. nov. 10:00 — Om 16 dager

Velkommen til nytt kurs i kurvfletting! 14-15 november 2020

Dette kurset vil ta utgangspunkt i en av de mest klassiske fremgangmetodene for runde kurver, en fantastisk anvendelig metode som kan brukes både for mindre brødfat og større vedkurver. Vi lærer å bygge opp en kurv fra bunn, til staker, kimning, sideflett og kant. (Alternativt kan du lage en rammeverkskurv - en enklere og litt mer freestyle kurvtype! )

Kurset passer både nybegynnere som aldri har flettet før, og øvede. Har du flettet runde kurver tidligere og har lyst til å bryne deg på nye utfordringer skriv gjerne til meg på forhånd så avtaler vi et alternativt opplegg tilpasset ditt nivå.

Alle lager en kurv som de får med hjem, bruksområde/type kurv, størrelse, om den skal ha hank eller grep, bestemmer man selv.

Materialet vi bruker er norsk dyrket pil. Pil er et fantastisk lettdyrket og bærekraftig materiale som er verdt å bli kjent med.

Kurset varer i 14 timer og vil gå over lørdag og søndag, kl 10-17 begge dager.

Pris 1600,- for to dager, inkl. pdf med notater fra kurset. Materialutgifter (200-400) kommer i tillegg.

Kursholder er Kristine Hognerud Træland, en av få i landet med svennebrev i det verneverdige kurvmakerfaget! For mer info besøk traeland.no

Kurset er nå fulltegnet men har du lyst til å få beskjed om det skulle komme en avmelding, eller har du andre spørsmål, ta kontakt med Kristine på traeland@posteo.no