13. apr. 11:00 — 16:00

🍶INTROKURS PÅ KERAMIKKVERKSTEDET - HELG

Finn billetter

Dette kurset er obligatorisk for de som ønsker å leie en deltids plass i vårt keramikkverksted i fremtiden. Imidlertid er det åpent for alle som er interessert i å utforske ulike teknikker innen keramikk.


🗓 Dato og tidspunkt:
Helgekurs: Lørdag 13. og søndag 14.april kl.11.00 - 16.00 etterfulgt av glasering på kvelden tirsdag den 30.april kl.18.00 - 21.00


Pris:
3500 NOK (inkluderer materialer, utstyr og brenninger)


Mål med kurset:
Hovedmålet med kurset er å gjøre deltakerne kjent med ulike keramikkteknikker og prosesser. Det tar sikte på å introdusere enkeltpersoner for verkstedet vårt, dets rutiner og samarbeidspraksis både innen keramikkverkstedet og på Kroloftet generelt. Fullført kurs kvalifiserer deltakerne for deltidsmedlemskap ved keramikkverkstedet på Kroloftet. Du får 440kr i oppstartsrabatt hvis du blir medlem innen 30 dager etter kurset. Uansett om du har til hensikt å bli medlem eller ikke, er du velkommen til å å utforske keramikk som håndverk gjennom kurset vårt.


Innhold:
Passer for nybegynnere, men også de med tidligere erfaring med leire.
Introduksjon til keramikkverkstedet, inkludert arbeidsprosedyrer, rengjøring, HMS og gjenvinning.
Innføring i ulike byggeteknikker i leire for å skape funksjonelle eller kunstneriske verk, fra hverdagsobjekter som fliser, kopper og skåler til rent skulpturelle former.
Erfarne deltakere har muligheten til å forbedre sine ferdigheter.
Utforsking av dekor gjennom bruk av begitning, underglasurer, glasurer og oksider.
Utforskning av ulike overflater, teksturer, farger og glasurer..


Dette omfattende kurset gir ikke bare en solid grunnlag for videre jobbing med leire for de som er interessert i keramikk, men tilbyr også en vei inn i vårt kreative miljø på Kroloftet.


Velkommen!


Påmeldingen er bindende. Vi refunderer ikke kursavgiften hvis du ikke møter opp. Det gis ikke refusjon av kursavgift ved sykdom, karantene eller lignende men plassen kan overføres til en annen person.