Foto:

Kroloftet utlyser ledige atelierer!

Kroloftet leier ut to atelierer med inntil tre år subsidiert leie til en eller flere kunstnere og med tiltredelse 1. mars 2021. Vi ønsker å legge til rette for kunstnere i etableringsfasen som kan benytte seg av ressursene vi har tilgjengelig her på Kroloftet, inkludert våre verksted (tre-, metall-, keramikk-, tekstil- og CNC-verksted prosjektrom), og utstillingslokale.

I tillegg til subsidiert leie, tilbyr vi 30 timer per måned som kan fordeles på de forskjellige verkstedene etter behov (tilgang til verkstedene inkluderer ikke lagring).

Vi stiller ingen spesifikke krav, men vi vil som sagt prioritere søkere som er i etableringsfasen. I tillegg vil det være en fordel om søkeren planlegger å benytte seg av våre utstillingslokaler i løpet av leietiden.

Søknaden må inkludere en CV og dokumentasjon av tidligere kunstprosjekter (pdf, lenker til webside og/eller video). Søkeren bør spesifisere hvor lenge de ønsker å bruke tilbudet og hvilket atelier de ønsker å søke på. I tillegg ber vi søkere skrive et kort intensjonsbrev hvor de beskriver hvorfor de ønsker å bli del av Kroloftet og hvordan de planlegger å benytte seg av ressursene til Kroloftet i sin egen praksis.

Søknaden sendes til post@kroloftet.no med "søknad til atelier" i emnefeltet.

SØKNADSFRIST: 1. FEBRUAR.

Spørsmål angående søknaden rettes til post@kroloftet.no.

%

Atelier 1: 13 kvm, 1800 kr (ekskl. mva.) per måned.


Atelier 2: 17 kvm, 2400 kr (ekskl. mva.) per måned. (Tilleggskostnaden for å dele atelieret er 600 kr per måned).
Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.

Om Kroloftet

Kroloftet er et arbeidskollektiv hvor mange av oss driver med design, kunst og arkitektur, men vi tar i mot folk som driver med noe helt annet med åpne armer! Vi holder til i store, industrielle lokaler i Arnljot Gellines vei 41, nord i Oslo, hvor vi har godt utstyrte verksteder for keramikk, metall, treverk og CAM (CNC-fres og laser).