Foto:

Deltidsplass på keramikkverkstedet

Leire er et materiale som er utrolig lett å komme i gang med, og samtidig kan man alltid lære mer. Med en deltidsplass på keramikkverkstedet kan du få øvet opp ferdighetene dine, uansett om du er helt fersk eller har mange års erfaring bak dreieskiva. Og du kan gjøre det akkurat når det passer deg - opptil 72 timer i måneden.  

Prisen er 750,- per måned per plass. Verkstedstid kan forhåndsreserveres på nett. Deltidsordningen er tilrettelagt for ikke-kommersiell virksomhet. Verkstedet er utstyrt med det du trenger for å komme i gang som hobbykeramiker.

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte kan jeg reservere tid?

I utgangspunktet 72 timer per medlem per måned, men vi setter ikke en hard grense før vi ser behovet for det. 

Hvor setter jeg tingene jeg jobber med?

Som deltidsmedlem får du en liten hylle du kan sette ting du jobber med. Hvis du trenger mye mer lagringsplass kan det hende at en fast plass passer bedre for deg. 

Hvor stor ovn har dere?

Ovnen vår er 60x60x60cm. 

Koster det ekstra å kjøre brenning?

Ja, kostnadene for å sette en ovn er så høye at vi må ta ekstra betalt for det. Prisen per brenning er 400kr ink. mva og legges til abonnementet ditt.  På verkstedet står det en brenningskalender hvor du kan reservere tid. 

Er det bindingstid?

På deltidsplasserpå Kroloftet har vi ingen bindingstid utover at man forhåndsbetaler 30 dager av gangen. Abonnementet kan startes og stoppes på nett.

Kan jeg kjøpe leire av dere?

Du kan kjøpe sekker med leiere direkte av oss på verkstedet. 

Kan jeg få opplæring? Koster det noe?

Hvis du ønsker å lære mer om keramikk fra vår en av våre dyktige keramikere møter du opp på Leireklubb som avholdes ukentlig. Det koster 100kr per gang, og hvis du slenger på 50kr får du middag i tillegg. Følg med på kalenderen eller på facebooksiden til Kroloftet. 


Hvordan melder jeg meg på Timeshareverkstedet?

1:  Opprett en brukerkonto og logg inn.

2:  Gå til: Min Side --> Timeshareverksted for keramikk

Før du får gjort reservasjoner må du opprette månedlig autobetaling med kort. Du betaler ikke for kalendermåneder, men for 30-dagers perioder som starter samme dag som du starter betalingen. Når du har satt opp betaling kan du reservere tid på verkstedet slik som vist under:

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.