Foto: André Folkedal

Lei en kontorplass hos Kroloftet. 

Vi er et nytt kollektiv som holder til i lyse industrilokaler på Frysja i Oslo. Mange av oss driver med design, kunst og arkitektur, og vi har godt utstyrte verksteder for keramikk, metall og treverk.

Fast kontor­plass på felles­kontoret

Prisen for en plass er 1800,- eks. mva per måned. Det er faktisk helt sjukt billig - for vi snakker ikke akkurat om et mørkt og kjipt kontor.

Dette er inkludert

Du får din egen pult i som er designet og laget på Kroloftet, gratis tilgang til Wi-Fi (såklart!) med fibernett, proff Konica Minolta A3-laserskriver med en grei printkvote hver måned, tilgang til kjøkken og vask av gulv hvis du holder plassen ryddig. Du har tilgang døgnet rundt, og du kan forvente deg selskap fra morgen til kveld mer eller mindre hver dag. Lokalene er romslige med seks meters takhøyde og store vinduer. 

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.

Bilder fra felleskontoret

Om Kroloftet

Kroloftet er et arbeidskollektiv hvor mange driver med design, kunst og arkitektur - noen på fulltid, andre på deltid. Vi holder til i store, industrielle lokaler i Frysjaveien, nord i Oslo, hvor vi har godt utstyrte verksteder for keramikk, metall, treverk og CAM (Cnc-fres og laser).