Foto: André Folkedal

Slutt å gå på jobb hjemme... til høsten.

Kroloftet har flyttet fra Frysja til Arnljot Gellines Vei 41. Vi er nå i en oppbyggingsfase, og leier for øyeblikket ikke ut plasser til nye leietagere. Vi regner med å kunne åpne opp utleietilbudet vårt fra 1. september 2020

Dette er inkludert

Du får din egen pult i som er designet og laget på Kroloftet, gratis tilgang til Wi-Fi med fibernett, proff Konica Minolta A3-laserskriver med en grei printkvote hver måned, tilgang til kjøkken og vask av gulv hvis du holder plassen ryddig. Du har tilgang døgnet rundt, og du kan forvente deg selskap fra morgen til kveld mer eller mindre hver dag. Lokalene er romslige med seks meters takhøyde og store vinduer. 

Rabatt på verkstedene på huset

Vi har godt utstyrte verksteder for keramikk, metall, treverk og CAM. Hvis du leier en fast plass kan du leie deg inn på timeshareverkstedene for treverk og keramikk til halv pris (375,- ink. mva per verksted). Peter Watz som driver CAM-verkstedet gir også god rabatt på fresing og laserkutting til faste leietagere. 

Må jeg jobbe med noe kreativt for å ha plass på Kroloftet?

Nei! Mange av leietagerne våre driver med design, arkitektur, kunst eller teknologi, men vi er åpne for alt og synes det er utrolig gøy å samle helt forskjellige fagfelt på ett sted. 

Jeg trenger kontorplass bare av og til. Har dere noe billigere?

Jepp, en plass på timesharekontoret koster kr. 750,- ink. mva og passer fint hvis du har en nomadisk arbeidshverdag eller trenger en kontorpult utenfor hjemmet noen kvelder i uka. 

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.

Bilder fra felleskontoret