Foto: André Folkedal

Slutt å gå på jobb hjemme.

Få din egen faste kontorplass i inspirerende lokaler sammen med andre flinke folk. Leia er 2500,- per måned. En ekstra stor plass koster 3200,-. Priser eks. mva.

Trenger du kontorplass bare av og til? Sjekk i så fall ut deltidsplass som koster 880,- per måned!

Dette er inkludert

Du får din egen pult i som er designet og laget på Kroloftet, tilgang til Wi-Fi med fibernett, A3-laserskriver med gratis bruk innenfor rimelighetens grenser, tilgang til kjøkken hvor du kan ha litt mat i kjøleskapet. Gulvet blir vasket hvis du holder plassen ryddig. Du har tilgang døgnet rundt, og du kan forvente deg selskap på huset fra morgen til kveld de fleste dager. Generelt er det ingen ekstra kostnader, utover kaffe, som koster 100kr i måneden for ubegrensede mengder. Lokalene var opprinnelig en malingsfabrikk, og er industrielle, romslige, åpne og lyse.

Rabatt på verkstedene på huset

Vi har godt utstyrte verksteder for keramikk, metall, treverk og søm. Hvis du leier en fast plass og gjennomfører innføringskurs på verkstedene kan du leie deg inn der til halv pris, så lenge du kan bruke den faste plassen din til det du evt. trenger å lagre. 

Må jeg jobbe med noe kreativt for å ha plass på Kroloftet?

Nei! Mange av leietagerne våre driver med design, arkitektur, kunst eller teknologi, men vi er åpne for alt og synes det er utrolig gøy å samle helt forskjellige fagfelt på ett sted. 

Jeg trenger kontorplass bare av og til. Har dere noe billigere?

Jepp, en plass på timesharekontoret koster kr. 880,- og passer fint hvis du har en nomadisk arbeidshverdag eller trenger en kontorpult utenfor hjemmet noen kvelder i uka. 

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.

Bilder fra felleskontoret