Foto:

Slutt å snekre i stua. Få deg plass på timeshare­verkstedet!

Prisen er 750,- per måned per plass. Verkstedstid kan forhåndsreserveres på nett. Verkstedet er tilrettelagt for ikkekommersiell virksomhet, og er utstyrt med maskiner som er tilpasset spennet fra nybegynner til entusiast. Verkstedsinnføring med verkstedsmester er obligatorisk og inkludert i prisen. 

Ofte stilte spørsmål


Kan jeg få opplæring? Koster det noe?

Ja, du ikke bare kan, men du få opplæring/verkstedsinnføring av vår verkstedsmester Rob Searle-Barnes. Dette er inkludert i prisen, men for å gjøre det effektivt tar vi kurs med 4-5 av gangen, så det gjelder å være på plass når det skjer. Følg med på kalenderen. Rob er profesjonell møbelsnekker og har femten års erfaring med å lære bort tips, triks og verkstedsrutiner som har reddet mange fingertupper, så dette er noe du absolutte ikke vil gå glipp av.  


Er det begrensninger på hvilke verktøy jeg kan bruke?

Timeshareverkstedet har maskiner som passer nybegynnere, og vi legger derfor ikke mer begrensninger enn du setter selv. Det legges imidlertid opp til at du tar med noen typer håndverktøy selv. Dette gjelder alt som ødelegges lett ved uvettig bruk, slik som f.eks stemjern og japanske sager. Håndverktøy som ikke lett kan ødelegges, slik som hammere, tvinger, skrutrekkere, fastnøkler etc. stiller vi med og kan brukes av alle. 

Bindingstid

På timeshare har vi ingen bindingstid. Man starter og stopper abonnementet på nett.

Bestilling av materialer

Materialer kan bestilles gjennom oss - send en mail til bestilling@kroloftet.no. Vi sender bestilling hver mandag, plukker opp materialene på onsdag, og merker de med navnet ditt.

Hvordan melder jeg meg på Timeshareverkstedet?

1:  Opprett en brukerkonto og logg inn.

2:  Gå til: Min Side --> Book Verksted

Før du får gjort reservasjoner må du opprette månedlig autobetaling med kort. Du betaler ikke for kalendermåneder, men for 30-dagers perioder som starter samme dag som du starter betalingen. Når du har satt opp betaling kan du reservere tid på verkstedet slik som vist under:

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.