Foto:

Treverksted hobby

Slutt å snekre i stua - få tilgang til et godt utstyrt treverksted. Prisen er 880 kr for 30 dager, og du kan reservere 28 timer per periode.

Treverksted hobby

Dette tilbudet er rettet mot mennesker som er interessert i å ha trearbeid som hobby eller til reparasjoner og oppgraderinger i hjemmet. Verkstedet er tilrettelagt for ikke-kommersiell virksomhet, og er utstyrt med maskiner som er tilpasset spennet fra nybegynner til entusiast. 


Informasjon

 • Prisen er 880,- per periode (30 dager) per bruker
 • Totalt 28 timer kan reserveres i verkstedet i løpet av en periode
 • Tilgang til verkstedet alle dager mellom 06:00 og 00:00. 


Innføringskurs

For å starte abonnement må vi først ha registrert at du har deltatt på et obligatorisk verkstedsinnføringskurs. Dette gjelder helt uavhengig av hvor mye erfaring du har fra før. Kurset koster 350kr, og vi annonserer datoer for innføringskurs i kalenderen


Verktøy og maskiner

Treverkstedet har maskiner som passer nybegynnere, og vi legger derfor ikke mer begrensninger enn du setter selv. Det legges imidlertid opp til at du tar med noen typer håndverktøy selv. Dette gjelder alt som ødelegges lett ved uvettig bruk, slik som f.eks stemjern og japanske sager. Håndverktøy som ikke lett kan ødelegges, slik som hammere, tvinger, skrutrekkere, fastnøkler etc. stiller vi med og kan brukes av alle.

Vi arbeider fortløpende med å legge opp en komplett liste her med oversikt over verktøy og maskiner. Foreløpig liste:


 • Altendorf WA6 bordsag
 • Hammer kombinert tykkelseshøvel og avretter med spiralkutter
 • Båndsag
 • Dreiebenk
 • Bordfres
 • Pillar borr
 • Kappsag
 • Arbeidsbenk med håndverktøy


Bestilling av materialer

Vennligst merk at det for øyeblikket ikke er mulig å bestille materialer gjennom oss - og at det er veldig begrenset med lagringsmuligheter akkurat nå. Vi arbeider fortløpende med å få alle tilbud på plass igjen.


Lagring

Det vil være et lite skap tilgjengelig for håndverktøy til deg, og mulighet for leie av lagringsplass på sikt.


Bindingstid

Vi har ingen bindingstid utover 30-dagers periodene du betaler for. Man starter og stopper abonnementet på nett. Du betaler ikke for kalendermåneder, men for 30-dagers perioder som starter samme dag som du starter betalingen.


OBS: Bildene vist nederst er fra det gamle verkstedet på Frysja. Det nye verkstedet er mye freshere med mer lys og fantastisk utsikt til Alnaelva! :-)

Hvordan melder jeg meg på Treverksted hobby?

Hvis du ønsker å komme innom og se før du melder deg på innføringskurs, følg med i kalenderen eller på sosiale medier på når vi har Åpen dag på Treverkstedet

1: Du må først delta på obligatorisk innføringskurs. Følg med i kalenderen vår for tilgjengelige datoer. 

3:  Opprett en brukerkonto, logg inn og legg inn betalingskort. Vi går igjennom dette på kurset. 

4:  Gå til: Min Side --> Treverksted hobby og start abonnementet. 

Før du får gjort reservasjoner må du opprette månedlig autobetaling med kort. Du betaler ikke for kalendermåneder, men for 30-dagers perioder som starter samme dag som du starter betalingen. Når du har satt opp betaling kan du reservere tid på verkstedet slik som vist under:

Kontaktskjema

Du kan sende alle typer forespørsler gjennom dette skjemaet.
Vi svarer som regel i løpet av en arbeidsdag.