Koble til skriveren

Kroloftet bruker en printserver for å håndtere utskrifter. Det eneste du trenger å gjøre er derfor å finne denne serveren på nettverket, og koble til skriveren den har delt.
For PC

Gå til Filutforskeren. I navigasjonsruten til venstre, velg Nettverk. Dobbeltklikk på datamaskinen PRINTSERVER. Høyreklikk på skriveren du vil bruke og trykk Koble til.  

Hvis driverene du trenger ikke installeres automatisk kan du laste ned PCL-drivere Windowsversjonen din hos Konica Minolta

For Mac

Gå til Systeminnstillinger. Velg Skrivere og Scannere. Trykk på + tegnet som ligger nederst i ruten med oversikt over skrivere. Velg Windows, så Workgroup, deretter Printserver, og velg skriveren du vil legge til. 

Du kan bruke en generisk PCL-driver, men vi anbefaler å laste ned postscript driveren for din versjon av OS X hos Konica Minolta.

Første gang du skriver ut blir du bedt om passord. Skriv hva som helst som bruker (f.eks navnet ditt) og la passord stå blankt.

Hæ? Var det alt?

Kan jeg skrive ut så mye jeg vil nå?

Det var alt, men når du begynner å skrive ut ting kobler vi maskinen din og brukerprofilen din sammen, slik at både du og vi kan se hvor mye du skriver ut. Du finner Utskriftshistorikken under Min Side.