Foto:
Kroloftet er et verksted- og kontorfelleskap med folk som holder på med design, arkitektur, keramikk, kunst, programmering...

... elektronikk, møbelsnekring, foto, illustrasjon, musikk, dronebygging, migrasjonsforsking, prosjektstyring, møbeltapetsering, trommemaking ... vi kunne faktisk gjort lista minst tre ganger så lang. Vi er litt i overkant av 100 personer, hvor 40-50 er på plass relativt fast.

Vi holder til i lyse, industrielle lokaler i Arnljot Gellines vei 41.

Verkstedene

Fulltid, deltid og timeshare.

Vi har verksteder for tre-, cam-, metall- og keramikk som driftes av profesjonelle som bruker dem daglig. Alle verkstedene har benkeplasser som kan leies, forutsatt at man har verkstedserfaring og er selvgående. I tillegg har vi timeshareverkstedet – et lavterskeltilbud hvor hvem som helst kan få tilgang til enkle maskiner til en ålreit månedspris. 

Felleskontoret

Slutt å jobb hjemmefra

På felleskontoret får man sin egen pult og litt lagringsmuligheter. Og like viktig: man får et felleskap, noen å spise lunch med, og noen som ser deg og tar vare på deg når du er i ferd med å havne på youtubekjøret. Vi har 24 faste kontorplasser og 16 deltidsplasser.

Lyst til å se flere bilder? Sjekk ut fotostrømmen hvor legger ut bilder stadig vekk!